Bogorejo, Japah, Blora

Dari Wikipedia bahasa Indonesia, ensiklopedia bebas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bogorejo
Negara Indonesia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatenBlora
KecamatanJapah
Kodepos
58257
Kode Kemendagri33.16.16.2011 Edit the value on Wikidata
Luas... km²
Jumlah penduduk... jiwa
Kepadatan... jiwa/km²

Sekolah Dasar (SD)= 2 Buah

                   SD Bogorejo 1 dan SD Bogorejo 2 

Puskesmas Pembantu = 1 Buah

Rondan/gardu/ 2 = buah

Bogorejo adalah desa di kecamatan Japah, Blora, Jawa Tengah, Indonesia.

Sugeng Rawuh teng deso alit bogorejo ..... dusun bogorejo puniko mayoritas pendudukipun meniko katah ingkang teng jakarta ... 75 % pemudan ipun meniko merantau ..... lan dipun wewengkonipun pecah dados 3 .... wonten tegalombo kulon lan Wetan ...... hasil rojo koyonipun mayoritas Petani ......

hasil taneman panenanipun jagung, pari, Kedelai, lan liyo liyane .... yen mbok menawi panjenengan badhe tumbas sapi / wedhus teng mriki katah ingkang kagungan,

nangeng kedhah izin rumiyen kaleh blantik ipun rumiyen.....

Perbatasan desanipun Sebelah wetan Kalian dusun jamur Desa Kalangan, Sebelah kidul Perbatasan Kalian Dusun Jajar Desa Pengkolrejo, Sebelah Kilen perbatansan Kalian desa Wotbakah, Sebelah ler Kalian alas nglawungan mekaten deso bogorejo,,,,,,

tasih katah cerios ipun,,,

tiang sepah engkang sampun sepuh kolo rumiyen nate kondo,,,

" ojo mlebu omahe wong tanpo coro,kudu sopan santun andhap asor senajan iku wong ngisor,menawi wonten tamu teng mriki kulo ajeni kadhos mantri,ora ketang banyu sak gelas mesti tak wenehi terus rokok karo jajan,nek lesu mesti tak wenehi mangan.... neng nek ora sopan santun tanpo coro tetep tak ajeni amergo teng mriki margi marganipun kawulo engkang sampun lumrah sobo tegal sawah,cobi persani amargi kulo taseh petan badan pribadi piyambak engkang kebak angkoro ajeng murko pados nopo"